arrow back

Останнім часом у банківському секторі США виникають проблеми, які становлять загрозу для експертів, що турбуються про можливість нової глобальної кризи. Одним з таких експертів є засновник та генеральний директор Ark Invest Кеті Вуд.

Недавні проблеми, пов'язані з банками Signature, Silvergate та SVB, підтверджують страхи Вуд. Крім того, існує ризик того, що криза може поширитися на Європу. Великий швейцарський банк Credit Suisse вже повідомив про проблеми з ліквідністю.

Автор книги "Багатий батько, бідний батько" Роберт Кійосакі також попереджає про можливі економічні проблеми у майбутньому. Він вважає, що банківська криза може призвести до інфляції та рекомендує вкладати заощадження в дорогоцінні метали та біткоїн.

Ілон Маск також висловлює стурбованість, зауважуючи схожість поточної ситуації з 1929 роком, коли США опинилися в часи Великої депресії.

Бувший президент США Дональд Трамп розкритикував Байдена, називаючи його "новим Гувером" та вказав на можливі помилки, які можуть призвести до рецесії.

Отже, у банківському секторі США з'явилися проблеми, і експерти висловлюють занепокоєння щодо можливості нової глобальної кризи. Крім того, існує ризик того, що криза може перекинутися на Європу. Деякі експерти попереджають про можливу інфляцію, спричинену банківською кризою, і рекомендують інвестувати заощадження в дорогоцінні метали та біткоїни. Також зазначаються аналогії між поточною ситуацією та Великою депресією 1929 року.