arrow back

Японський автомобільний бренд Nissan заявив про свої плани використання технології блокчейн у своєму майбутньому бізнесі.

Компанія подала заявку на чотири нові товарні марки, пов'язані з Web3, в Бюро з патентів та товарних знаків США. Nissan планує провести пілотну програму продажу в метавсесвіті разом з Decentraland, віртуальним середовищем для купівлі, продажу та будівництва на віртуальній землі. У рамках програми будуть доступні квитки, автомобілі, одяг, головні убори, іграшки та товарні картки. Крім того, буде запущений NFT-ринок, на якому будуть здійснюватися купівля та продаж предметів інших брендів, включаючи Nismo, Nissan і Infiniti.

Компанія також планує запустити платформу для перегляду зображень та онлайн-відео, прослуховування аудіо та музики, а також веб-сайт, який надасть інформацію про NFT компанії та процес їх роботи. Крім того, Nissan збирається створити цифровий гаманець.

Пілотна програма буде запущена в кінці цього року, а на минулому тижні компанія Nissan Japan оголосила про запуск віртуального магазину Nissan Hype Lab, який буде доступний користувачам з 8 березня по 30 червня 2023 року.